Το όραμα μας

To  Ηοmerecipe.gr  δημιουργήθηκε από την αγάπη και το πάθος για το σπίτι και όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που κάνουν μοναδικό τον προσωπικό σας χώρο!

Ο σκοπός μας είναι να σας δώσουμε προτάσεις και υλικά για να φτιάξετε το χώρο σας όπως τον φαντάζεστε. Ώστε να νιώθετε όμορφα και να χαλαρώνετε!

Θέλουμε να σας προτείνουμε όμορφες και λειτουργικές ιδέες, να σας παρέχουμε τα υλικά και τελικά να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το σπίτι σας, όπως σας ταιριάζει και όπως το ονειρεύεστε!

Η ιστορία μας

Η πολυετής εμπειρία φυσικού καταστήματος στο κέντρο του Βόλου επί 22 συνεχόμενα έτη, και η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες στο χώρο των ειδών σπιτιού ήταν η κινητήριος δύναμη για αυτό μας  το εγχείρημα.

Συνεργαζόμαστε με πληθώρα αξιόλογων ελληνικών εργαστηρίων, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων μας και προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής, ειδικών παραγγελιών και service αντικατάστασης για πολλά από τα παρεχόμενα προϊόντα.

Η απαράμιλλη ποιότητα, η άμεση εξυπηρέτησή, η ποικιλία των προϊόντων και οι ασυναγώνιστες τιμές μας είναι τα βασικά μας χαρακτηριστικά.

Ο στόχος μας

Περιηγηθείτε σε αντικείμενα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έπιπλα μοντέρνου και διαχρονικού σχεδιασμού, είδη κουζίνας και οργάνωσης σπιτιού, φωτιστικά για όλα τα γούστα, διακοσμητικά είδη γάμου και βάφτισης αλλά και δώρα για κάθε περίσταση και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις που αφορούν τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

Μέσα από τις προτάσεις και το όραμα της ιδιοκτήτριας  του καταστήματος με σπουδές και επαγγελματική εμπειρία χρόνων πάνω στην διακόσμηση, στόχος  μας είναι να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας χώρο με μοναδικό στυλ και λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας.

Δεν είμαστε ένα e-shop που κάνει απλή εμπορία προϊόντων, είμαστε διακοσμητές..και θέλουμε όσο μπορούμε να σας βάλουμε σε αυτή την δημιουργική εμπειρία.