Αποστολή & Παράδοση

Tο Homerecipe.gr εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα.
Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες σε όλη την Ελλάδα (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (αργίες, απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

1. Αποστολή στα όρια του Νομού Θεσσαλίας με δική μας μεταφορικη.

Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου / βάρους (π.χ. έπιπλα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, κ.λπ.) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων.
Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση είναι 5-10 ευρώ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος και αφορά παράδοση “επι πεζοδρομίου”. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα.

2. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία / πρακτορείο στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η παράδοση με μεταφορικές εταιρείες προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου / βάρους (π.χ. έπιπλα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, κ.λπ) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων.
Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς ξεκινάει από 5 ευρώ και ποικίλει ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος, όπως επίσης και από τον τελικό προορισμό του δέματος. Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του Homerecipe.gr ώστε να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος μεταφοράς του δέματος.
Η παραλαβή των δεμάτων γίνεται από το πρακτορείο της μεταφορικής που επιλέχθηκε στην πλησιέστερη μεγάλη πόλη του τελικού προορισμού. Μπορεί επίσης να κανονιστεί παράδοση στην διεύθυνση που θα μας δώσετε με επιπλέον χρέωση (κατόπιν συνεννόησης). Σε κάθε περίπτωση οι παραδόσεις των μεταφορικών εταιρειών / πρακτορείων γίνονται “επί πεζοδρομίου”. Αν επιθυμείτε παράδοση στον χώρο σας πρέπει να γίνει συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία με ενδεχόμενο επιπρόσθετης χρέωσης.
Για παραδόσεις με μεταφορική εταιρία / πρακτορείο εκτός Θεσσαλίας δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή.

3. Αποστολή μέσω εταιρείας ΕΛΤΑ courier

Η παράδοση με courier προτείνεται για δέματα βάρους μικρότερη των 8 kgr και διαστάσεων μικρότερων από 50x30x20. Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος.
Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξής:

Για χερσαίους προορισμούς:

4 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 4 kgr και 0,80 λεπτά για κάθε επιπλέον kgr.

Για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές:

4 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 4 kgr και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον kgr.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ. Η προσφορά για τα δωρεάν μεταφορικά αφορά μόνο κόστος προϊόντων (χωρίς έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής) και ισχύει για συνολικό κόστος παραγγελίας άνω των 150 ευρώ μετά από εκπτώσεις και προσφορές.
π.χ. σύνολο παραγγελίας 149 ευρώ + 2.50 έξοδα αντικαταβολής = 161.50 ευρώ δεν απαλάσσεται από μεταφορικά.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.
To Homerecipe.gr λειτουργεί αποκλειστικά ως ηλεκτρονικό κατάστημα και η φυσική μας έδρα ως σημείο εξυπηρέτησης.
Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Homerecipe.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Τράπεζα Eurobank
Αρ.Λογαριασμού : 0026.0224.74.0200671483
Iban: GR 6002602240000740200671483

Τράπεζα ALPHA BANK
Αρ.Λογαριασμού : 313.00.2310.005162
Iban: GR 77 0140 3130 3130 0231 0005 162

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ.Λογαριασμού : 5610-017383-095
Iban: GR 53 0172 6100 0056 1001 7383 095
Δικαιούχος : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΖΙΟΣ

Τράπεζα Εθνική
Αρ.Λογαριασμού : 781/001679-94
Iban: GR 9101107810000078100167994
Δικαιούχος : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΖΙΟΣ

2. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

– Δυνατότητα εξόφλησης έως 12 Δόσεις Ανεξαρτήτου Ποσού.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα EUROBANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας EUROBANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Homerecipe.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το Homerecipe.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας. Προσοχή για τα έξοδα συναλλαγής πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, δεν ευθύνεται το Homerecipe.gr αλλά η εκάστοτε τράπεζα και τα έξοδα αυτά επιβαρύνουν το πελάτη